Crowdfunding


Waarom Crowdfunding?

Een belangrijk uitgangspunt van Hé Mister Parkinson is het educatieve karakter.

​Wij willen de monoloog spelen in en voor zorginstellingen, opleidingsinstituten en verenigingen. Om de boekingsprijs voor deze non-profit organisaties toegankelijk te maken is het belangrijk om de eenmalige kosten extern te financieren.

De commerciële voorstellingen in de Gigant in Apeldoorn zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek en daarom willen wij ook hier de prijs zo laag mogelijk houden. De opbrengsten uit de kaartverkoop zijn ook onderdeel van de crowdfunding.

Hoe kan ik steunen?

  • Toegangskaartje kopen (momenteel on hold)

  • Donatie doen via de externe crowdfundingspagina;

  • Word sponsor.

Tot slot

Hoewel wij het geweldig zouden vinden als het bedrag van €5100 gehaald zou worden, hopen wij stiekem op meer. Want wat zou het prachtig zijn als de ziekte van Parkinson in het proces gestopt kan worden of nog beter voorkomen kan worden. Hiertoe vindt veel onderzoek plaats en uiteraard kost dat geld. Voor ons een reden om zoveel mogelijk geld voor ParkinsonNL in te zamelen zodat zij dit geld kunnen aanwenden voor hun vijf ambities. Nieuwsgierig geworden naar ParkinsonNL en waar zij zich voor inzetten? Bezoek dan hun website: www.parkinson.nl